Ciocolata veritabila cu lapte Tokelat are un gust intens si placut de lapte.
Este recomandata pentru umplerea bomboanelor, decoratiuni din ciocolata, insa se poate utiliza cu succes si pentru fantana de ciocolata sau fondue.
Datorita fluiditatii ridicate aceasta ciocolata se utilizeaza ca atare petru fantanile de ciocolata, fara a fi nevoie sa adaugati unt de cacao sau alte uleiuri.
Ciocolata Tokelat este produsa de catre Chocovic, brand Callebaut.
Se topeste in bain-marie, amestecand continuu, fara a se trece de temperatura de 45°C. Se tempereaza si se utilizeaza la 28-30° C.
Cacao totala: minim 41.4%
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, lapte praf degresat, masa de cacao, zer praf, grasime din lapte, anhidra, emulsificatori: lecitina de soia(E322), aroma naturala de vanilie, min. cacao 41, 3%
Cantitate: 5kg
Vizitati sectiunea "Tutoriale si idei"
https://decoratiunidulci.ro/content/cheesecakes-cu-ciocolata