Fete si zapada, imagine comestibila
Fete si zapada, imagine comestibila
Fete si zapada, imagine comestibila

Fete si zapada, imagine comestibila

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila

Optiuni imprimare

Descriere

Imagini comestibile cu tinere si fulgi de zapada, un mod simplu de a adauga un design aparte torturilor sarbatoritelor din lunile de iarna.

Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: pasta de zahar, royal icing, fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

NOTA: Pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!

Dimensiuni:

inaltime maxima siluete tinere 10cm.

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre