Sirop concentrat aromat recomandat pentru insiroparea blaturilor, realizarea budincilor etc. Un produs cu mai multe utilizari chiar si pentru realizarea cocktailurilor alcoolice sau non-alcoolice, adaos pentru ceaiuri, cafea.
In functie de gustul dorit acesta se dilueaza cu apa pana in proportie de 1(sirop) :8(apa).
Pentru deserturile insiropate si aromate aveti acest sirop, gata preparat cu care puteti aromatiza deserturile dvs.
Arome disponibile: Banana, Capsuna, Ciocolata, Cocos, Rodie (Grenadine), Kiwi, Lime, Mango, Mar verde, Menta, Portocala cu pulpa, Cirese, Pepene galben
700ml.
Mod utilizare: Este des folosit de barmani in prepararea cockteilurilor alcoolice si nonalcoolice si nu numai, cofetari ce il folosesc la insiroparea blaturilor de torturi, budinca, deserturi, ceai,cafea sunt extrem de multumiti de rezultatul final; In plus acesta poate fi consumat simplu amestecat cu apa calda sau rece in procent de concentratie 1/8.
Ingrediente:
- Nuca de cocos: sirop de glucoza, apa, zahar, aroma, regulator de aciditate(E-330), conservant(E-202, E-211), colorant(E-171);
- Menta: sirop de fructoza, apa, zahar, aroma, acid citric(E-330), colorant(E133, E102), sorbat de potasiu(E-202),benzonat de sodiu(E-211)
- Mar verde:sirop de fructoza, apa, zahar, regulatpr de aciditate(E330),arome, conservant(E-202, E-211), colorant(E-102, E-133);
- Kiwi: sirop fructoza, apa, zahar, regulator aciditate(E-330), arome, conservant(E-202, E-211), colorant(E-102, E-133);
- Lamaie: apa, zahar, sirop fructoza, regulator aciditate(E-330), arome, conservant(E-202, E-211), colorant(E-102);
- Pepene galben: sirop de fructoza, apa, zahar, arome, regulator de aciditate(E-330), conservant(E-202, E-211), colorant(E-150d, E-102);
- Cirese: