Crunchy beads mix Irca

Crunchy beads mix Irca

C304
In stoc
162,00 lei
cu TVA

2Kg de bombonele crocante acoperite cu ciocolata veritabila.

Descriere

Cruncy beads, ornamente crocante din orez sau grau expandat cu o dimensiune 2.3mm, invelite in ciocolata veritabila. Ciocolata cu care sunt acoperite este alba, cu lapte si neagra. Mici surprize crocante ce pot decora orice desert sau se pot adauga in creme.

Ingredinte: 

  • ciocolata alba (88%): (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, emulsificator: lecitină din soia, aroma naturala de vanilie), orez expandat (faina de orez, zahar, malț din grau, sare), agent de glazurare: E904, E414.Poate contine urme de ou sau fructe cu coaja lemnoasa.
  • ciocolata cu lapte (88%): (zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, emulsificator : lecitina din soia, aroma), orez expandat (faina de orez, zahar, malț de grau, sare), agenți de glazurare: E904, E414.
  • ciocolata cuvertura (88%):(zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator : lecitina din soia, arome), orez expandat (faina de orez, zahar, malt de grau,sare), agent de glazurare: E 904, E 414.

Greutatea pachetelor:2Kg

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre