Imagine comestibila "angry birds"

Imagine comestibila "angry birds"

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Decupaj in foaie de icing

Optiuni imprimare

Descriere

Set 20 cupcakes toppers, comestibile, model Angry Birds,  imprimate si decupate electronic (optional) dupa conturul desenului,  ce pot fi asezate direct pe prajiturele sau lipite pe o scobitoare.

Dimensiune : 
intre 3cm x 4cm si 4cm x 5cm 

Vestitele Angry Birds, ideale pentru micutii ce isi doresc la petrecerea lor personajele favorite. Asezate pe briose, turta dulce sau miniprajituri vor aduce amuzanta lumea a copilariei in vitrinele cofetariei dumneavoastre.

Imaginile sunt imprimate pe coala din pasta de zahar comestibila, pot fi asezate pe orice material de acoperit torturi: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt. Se lipeste, pe pasta de zahar, cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing.

Alegand versiunea "Decupata" vei primi fiecare element de pe coala decupat dupa contur si le vei putea aseza pe tort asa cum doresti..

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesajul, inainte de finalizarea comenzii  titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Vizitati sectiunea "Tutoriale si idei"
https://decoratiunidulci.ro/content/74-angry-birds

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre