Imagine comestibila Eticheta Jack...
Imagine comestibila Eticheta Jack...

Imagine comestibila Eticheta Jack Daniels

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila pentru decorarea torturilor.

Dimensiune

Descriere

Edicheta de la cea mai cautata bautura pentru ei imprimata pe coala din pasta de zahar. Poti alege diferite dimensiuni si astfel, fie formezi un tort tridimensional fie eticheta in sine iti poate acoperi partea superioara a tortului.

Coala poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt, creme tip oglinda (NU frisca naturala). Pentru torturile mai mici alege varianta A5/ A6 astfel poza pentru tort se va incadra perfect.

Se lipeste cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing si produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate sau pastrate in cutie, umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea imaginii, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.


Dimensiuni:

format A4 cca. 20cm x 29cm

format A5 cca,. 20cm x 14cm,

Format A6 cca. 13.7cm x 9.5cm

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre