Imagine comestibila Netflix Lovers

Imagine comestibila Netflix Lovers

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagini imprimate pe coli din pasta de zahar.

Optiune de decupare

Descriere

Cea mai usoara metoda de a decora un tort este sa utilizezi imaginile comestibile. Pentru iubitorii maratoanelor de filme, Netlix Lovers este o colectie de poze cu care vei face cu siguranta un desert deosebit.

Imaginile pe coala din pasta de zahar pot fi asezate pe orice material de acoperit torturi: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt. Se lipeste, pe pasta de zahar, cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing.

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesajul, inainte de finalizarea comenzii si titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune:

eticheta logo Netflix cca 6.8cm x 10cm, popcorn 8cm x 7cm, diametrul rola argintie film 6cm, lungime logo dreptunghiular 12 cm lungime.

NOTA: Pentru optimizarea spatiuliu de pe coala, imaginile nu sunt asezate ca in poza de prezentare a produsului, iar pentru varianta nedecupata sunt mai multe elemente.

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre