• Nou
Extract pur de Portocale
Extract pur de Portocale

Extract pur de Portocale

C984
Disponibil in 1-2 zile
13,00 lei
cu TVA

Extract pur de portocale.

Cantitate

Descriere

Condiment alimentar de calitate superioară, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prăjiturilor sau a băuturilor.

Este obținut din ulei obținut prin presarea la rece a cojilor de portocale și are o aromă fructată de portocale cu note vibrante și dulci-acrișoare.

Ingrediente: alcool (90%), apă, ulei de portocale presat la rece (Citrus sinensis)

Cantități disponibile: 50 ml., 250 ml., 500 ml. și 1.000 ml.

Mod de folosire: Poate fi folosit în rețete unde se adaugă suc, coajă sau lichior de portocale. Extractul Pur de Portocale va permite evitarea cojii portocalelor din comerț ce conține pesticide, substanțe de prezervare și ceară. Recomandarea noastră de folosire este de o linguriță de extract la fiecare 500 gr. de compoziție, dar nu este o problemă să fie folosit mai mult extract dacă se urmărește obținerea unei arome mai puternice.

Pentru obtinerea extractului de portocale sunt utilizate doar uleiuri pure presate la rece și certificate la standard Food Grade, s-a decit folosirea doar a uleiurilor pure certificate organic cu o aromă mai intensă decat cele standard.

Detalii ale produsului

00004135

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre