Extract pur de vanilie de bourbon din...
Extract pur de vanilie de bourbon din...

Extract pur de vanilie de bourbon din Madagascar

C964
In stoc
28,00 lei
cu TVA

Extract pur de Vanilie de Bourbon din Madagascar.

Cantitate

Descriere

Condiment alimentar de calitate superioară, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prăjiturilor sau a băuturilor. Produs cu mandrie in Romania de catre Cloud Nine Factory pentru deserturi cu arome desprinse din al noulea cer.

Extractul este obținut printr-un proces lent de extracție la rece a mai mult de 300 de componente aromatice conținute de păstaia de vanilie Bourbon.Aroma extractului este delicată, dulceagă și inconfundabilă. Sticla poate conține semințe sau sediment provenit de la păstăile de vanilie utilizate în procesul de producție.

Cantitate: 50 ml., 250 ml., 500 ml. și 1.000 ml.

Ingrediente: extract din păstăi de vanilie Bourbon din Madagascar (Vanilla planifolia), alcool (min. 35%), apă, zahăr nerafinat din trestie de zahăr.

Mod de folosire: Poate fi adăugat ca atare sau gătit în rețete de înghețată, torturi, prăjituri sau oriunde se dorește obținerea acelei fantastice arome a păstăilor de vanilie. Recomandarea producatorului este de utiliza o lingură de extract la fiecare 500 gr. de compoziție, cantitatea se poate ajusta in fuctie de aroma dorita.

Pentru realizarea extractului este utilizata doar vanilie din familia Vanilla Planifolia de origine din Madagascar. Furnizorii sunt din Marea Britanie, Franța, Ungaria, și Madagascar. În procesul de producție este utilizat doar alcool, păstăi de vanilie și zahăr nerafinat din trestie de zahăr ce acționează ca stabilizator de aromă (extractul poate fi produs și fără zahăr însă lipsa zahărului reduce dramatic termenul de expirare la doar maxim 6 luni de la data deschiderii sticlei). Conținutul mediu de vanilină pură înregistrat de IBA București este de cca. 3,4% pentru vanilia din Madagascar (standardul minim este 3%)

Detalii ale produsului

00004134
2098

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre