Faina alba de grau 000 superioara,...

Faina alba de grau 000 superioara, Raftul Bunicii 1kg.

C1110
In stoc
5,60 lei
cu TVA

Faina alba Superioara

Descriere

Făina albă este unul dintre acele ingrediente esențiale pe care orice gospodină desăvârșită îl are în bucătărie, întrucât este folosită la pâine, prăjituri, checuri, torturi, tarte, plăcinte și alte produse de patiserie sau deserturi savuroase. O poți cumpăra din comerț la un preț mai mult decât decent.

Pentru a obține bunătăți de casă apetisante, este foarte important să cunoști originea și proprietățile calitative ale făinii cu care lucrezi în bucătărie, dincolo de preț.  În plus, sunt rețete care cer să folosești un anumit tip de făină – albă, din grâu, integrală, neagră. Dacă optezi pentru un alt tip de făină față de cel specificat în rețetă, este posibil să obții un preparat final cu totul diferit, atât la gust, cât și la aspect.

Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii este o făină de grâu fină și pufoasă, cu o calitate constantă și întotdeauna albă. Obținută din grâu românesc de calitate superioară, fără aditivi sau amelioratori adăugați, Făina 000 este perfectă pentru preparate de casă făcute cu drag de gătit.

Din această făină superioară, obții un aluat care se frământă cu ușurință și crește frumos. Când îl lași la dospit, aluatul își dublează volumul și devine ideal pentru a-l modela după bunul plac, în prăjituri, torturi, foi de plăcintă, chec bine copt sau alte preparate de casă pe bază de făină albă cu care vrei să-i încânți pe cei dragi.

Cantitate: 1kg.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre