Sirop concentrat aromat recomandat pentru insiroparea blaturilor, realizarea budincilor etc. Un produs cu mai multe utilizari cum ar fi cocktailurilor alcoolice sau non-alcoolice, adaos pentru ceaiuri, cafea.
In functie de intensitatea aromei, acesta se dilueaza cu apa pana in proportie de 1(sirop) : 8(apa).
Pentru deserturile insiropate si aromate aveti acest sirop, gata preparat cu care puteti aromatiza deserturile dvs.
Cantitate: 700ml.
Mod utilizare: Este des folosit de barmani in prepararea cockteilurilor alcoolice si nonalcoolice si nu numai, cofetari ce il folosesc la insiroparea blaturilor de torturi, budinca, deserturi, ceai,cafea sunt extrem de multumiti de rezultatul final; In plus acesta poate fi consumat simplu amestecat cu apa calda sau rece in procent de concentratie 1/8.
Ingrediente: sirop de fructoza, apa, zahar, regulator aciditate(E-330), arome, conservant(E202, E-211), colorant(E-129, E-133);