Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...
Vizyon purple velvet cake - mix...

Vizyon purple velvet cake - mix pentru cofetarie 10kg

C1272
In stoc
370,00 lei
cu TVA

Amestec pentru blat de prajituri purple velvet (mov catifea).

Descriere

Vizyon purple velvet cake - mix pentru cofetarie 10kg este un produs pentru uz profesional, insa care se poate folosi si pentru pasionatii de dulce. Mix pulverulent pentru productia de blaturi umede cu structura omogena, volum mare si prospetime indelungata.Produs recomandat pentru: blaturi, cookies, muffins, blat rulada etc.

Cu un gust si o textura fantastica, produsele obtinute sunt termostabile, isi vor pastra umiditatea/prospetimea pe o perioada mai lunga de timp. Pentru obtinerea  amestecului au fost utilizati coloranti alimentari naturali, autentici, completati cu aroma placuta de fistic si cu care veti obtine deserturi cu un miez moale si o textura catifelata.

Mixul Purple Velvet Cake are o culoare violet distincta si strlucitoare, care provine de la colorantii naturali din sfecla rosie. In plus, veti gasi ca aroma este un gust subtil de fructe de padure care rezulta din aroma fructelor.

Ingredinte: Faina, zahar, lapte praf, amidon din porumb, cacao pudra, emulsifiant (E475, E471, E472b, E477, E472a, E481), agenti de crestere/dospire (E500ii, E450i), colorant natural, extract din sfecla rosie, sare, arome (vanilie si ciocolata), agent de ingrosare (E415), regulator de aciditate E270.

Contine alergeni: gluten, lapte si derivate din lapte

Reteta recomandata pentru blat:

  • 1000 grame Velvet Cake Mix 
  • 400 grame oua
  • 300 grame apa
  • 120 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida)

Se adauga Green Velvet Cake Mix peste oua, apa si unt, se mixeaza ingredientele timp de 1 minut la viteza mica iar apoi 5 minute la viteza medie. Coacerea se efectueaza 40-45 de minute la temperaturi de 170-180 grade Celsius.

Daca inlocuiti untul cu ulei de floarea soarelui, se adauga 200 de ml de ulei si se creste timpul de mixare cu 1.5 minute.

Reteta recomandata pentru rulada:

  • 1000 grame Velvet Cake Mix 
  • 600 grame oua
  • 300 grame apa
  • 120 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida)

Se adauga Velvet Cake Mix peste oua, apa si unt, se mixeaza ingredientele timp de 1 minut la viteza mica iar apoi 6 minute la viteza medie. Coacerea se efectueaza 12-13 de minute la temperaturi de 190-200 grade Celsius.

Reteta recomandata pentru cookies:

  • 1000 grame Velvet Cake Mix 
  • 120 grame oua (2 oua)
  • 120 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida)

Ingredinete se amesteca si se framanta usor pana obtineti un aluat pastos. Se lasa la frigider, il intindeti si decupati biscuitii. Se coc 10-12 minute la o temperatura de 165 grade Celsius.

Reteta recomandata pentru muffins:

  • 1000 grame Velvet Cake Mix 
  • 120 grame oua (2 oua)
  • 120 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida)

Reteta recomandata pentru cookies:

  • 1000 grame Velvet Cake Mix 
  • 300 grame oua (5-6 oua)
  • 250 grame unt ulei de floarea soarelui

Ingredinete se amesteca incet timp de 1 minut. Se coc 30 deminute la o temperatura de 175 grade Celsius.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre