Folie de transfer pentru ciocolata flamingo (30x40cm) si ciocolata ta este gata sa prinda culoare. Folii de transfer cu culori luminoase si omogene pe intreaga coala, stabile chiar si sub 0 grade Celcius, fara risc de pierdere a intensitatii in caz de condensare.
Mod de utilizare: Folositi ciocolata temperata, sau compound (surogat) alba, cu lapte sau neagra.
- Aplicati ciocolata topita pe toata suprafata colii.
- Cand ciocolata devine cremoasa, decupati si creati formele dorite.
- Puneti decorurile in frigider, timp de 20 de minute la +4°C.
- Scoateti din frigider si inlaturati folia de PVC.
Ingredinte: lapte praf degresat, lapte integral condensat îndulcit, regulator de aciditate: E330, emulgatori: lecitină SOY, E433, umectant: E422, îngroșător: E440, conservanți: E202, E218, culori: E102*, E110*, E122*, E133, E151.
ATENTIE: * pot influenta negativ atentia si activitatea copiilor!