Imagine comestibila Elsa si Ana,...

Imagine comestibila Elsa si Ana, torturi rochita

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagini imprimate pe coli din pasta de zahar.

Optiuni imprimare

Descriere

Poze pentru tort, imprimate pe suport comestibil. Personajele sunt astfel decupate pentru a crea acele modele de torturi in care rochia se revarsa peste etajele de jos. Figurinele au 10 cm pana in talie si le poti lipi pe marginea etajului superior, sau fiind o imagine fata verso, in partea superioara a tortului. Imaginatia pentru realizarea rochiei nu are limite, poti folosi pasta de zahar pentru a crea volane ample, sau frisca vegetala. Pentru a le fixa in picioare, coala se dubleaza cu un strat de pasta de zahar si se lasa la intarit.

Imaginile se utilizeaza pentru torturile acoperite cu: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt, glazura. Se lipeste, pe pasta de zahar, cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing.

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesajul, dinainte de finalizarea comenzii si titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune:

Elsa si Ana 10cm pana in talie.

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre