Cu alunele caramelizate de la Callebaut, aveti o textura minunata, crocanta si gustoasa la indemana pentru a oferi prajiturilor dumneavoastra un plus de savoare si textura. Pur si simplu stropiti cu ciocolata topita inainte de a se intari pentru a crea ciocolata cu alune crocante. Amestecate cu ciocolata, gianduja, ganache sau caramel, alunele isi vor pastra crunch-ul. Pot fi folosite in compozitia aluatului sau presarate peste acesta si apoi coapte la cuptor.
Producatorul recomanda sa nu amestecati alunele cu crema sau preparate pe baza de lichid, deoarece intr-o perioada de timp scurta, se pot transforma, pierzand astfel aspectul solid.
Acestea sunt ambalate in vid intr-o folie de protectie pentru a-si pastra gustul proaspat.
Presarati deasupra deserturilor, produselor de patiserie sau a bauturilor servite ''a la minute''. Daca esti iubitor al bauturilor din ciocolata calda presara granule din aceste minunate alune Bresilienne si vei obtine si un gust si un design deosebit.
Ingredinte: zahar, 37% alune
Cantitate: 1kg
Poate contine si alte tipuri de alune, nuci sau urme de lapte!