Crema glazurare alba Made 5kg, Chocovic

Crema glazurare alba Made 5kg, Chocovic

C720
In stoc
171,00 lei
cu TVA

Crema de ciocolata alba, pentru acoperirea torturilor si prajiturilor.

Descriere

Crema glazurare alba MADE 5kg, Chocovic este o crema gata de utilizat pentru decorarea deserturilor. Se utilizeaza ca atare, are o fluiditate mare (5 picaturi) si se poate folosi pentru glazuri (torturi, prajituri amandina, donuts ) si chiar creme mousse.

Cantitatea de care ai nevoie se  incalzeste pana la temperatura de 30-40 grade C si se glaseaza produsul dorit. Dupa glasare desertul, se introduce la frigider pentru minim 30-40 minute. Crema se intareste, fara a deveni casanta la taiere, isi pastreaza luciul si nu se lipeste. Se poate colora cu coloranti gel. Poate fi colorata coloranti liposolubili (pentru ciocolata).

Pentru o crema tip mousse se adauga 1 kg crema + 1.5 l frisca vegetala + 10 gr gelatina.

Ingrediente: grasimi vegetale (palmier, floarea soarelui) in proportii variabile, zahar, zer praf (lapte), lapte praf degresat, emulsificator lecitina de soia, aroma naturala de vanilie, arome. Poate contine urme de Lapte si fructe cu coaja lemnoasa (nuci, alune etc)

Cantitate: 

5 kg.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre