Glazura Mirror Mandarino IRCA cu aplicare la cald sau la rece. Produs semifabricat pentru cofetarii.
GLAZURA MIRROR IRCA a fost special conceputa pentru glazurile cu oglinda a prajiturilor, semifreddo, cremei bavareze, a torturilor de inghetata, cremelor mousse etc.
Glazura este caracterizeaza prin stralucirea ei, pe care o menține neschimbata chiar și la temperaturi scazute (-20 ° C), conferind dulciurilor un aspect extrem de elegant
Poate fi utilizata și pe suprafețe inclinate (marginile torturilor-zuccotti etc) fara ca glazura sa curga.
Ingrediente: sirop de glucoza-fructoza, arome, agenti de gelifiere: agar si pectina, regulatori de aciditate: E330-E296-E331, conservant: E202. Produsul poate conține sulfiți.
Cantitate: 3 kg
Instructiuni de utilizare:
- luati cantitatea necesara din ambalaj si incalziti-o intr-un cuptor cu microunde (400-500W) sau la bain- marie la 50-55 ° C apoi amestecați usor, fără a încorpora aer.
- așezați dulciurile pentru a fi glazurate pe grilele speciale și acoperiți-le cu glazura, se intinde glazura cu o spatulă sau agitand usor dulciurile.
- poate fi utilizata cu rezultate bune chiar și fara a se încalzi, pe suprafete plate: în acest caz, amestecati bine cu spatula înainte de a se întinde pe suprafețele care trebuie acoperite.
A se pastra in loc uscat si rece (+20° C max.)
ATENȚIE: este foarte important ca produsele pe baza de crema pe care se aplica produsul sa fi fost „stabilizate” anterior cu LILLY sau cu gelatina.