Top meringue Irca, 1kg
Top meringue Irca, 1kg
Top meringue Irca, 1kg
Top meringue Irca, 1kg

Top meringue Irca, 1kg

C863
In stoc
53,00 lei
cu TVA

Produs semipreparat, in forma de pudra, pentru bezea pe baza de albus de ou.

Descriere

Top Meringue, un produs marca Irca, recomandat pentru realizarea bezelelor italienesti, bezelei decorative prin flambare, a cremelor pe baza de unt, a mousse-urilor, creme bavareze etc.

Cantitate: 

1kg.

Mod de utilizare:

  • Meringue Italian: 1kg pudra peste care se adauga 500-700 ml. apa la temperatura camerei. Pentru o mai buna stabilitate a bezelei se recomanda incalzirea apei pana la o temperatura de 60° C. Se mixeaza circa 6-7 minute la viteza mare, pana se obtine un amestec voluminos si compact. Mixul obtinut se poate folosi pentru decorare prajiturilor flambate, sau pentru cremele mousse, creme bavareze sau creme cu unt.
  • Bezele sau dezertul italienesc "spuminglie": crema obtinuta din amestecul de mai sus, se toarna in formele dorite si se coc la o temperatura de 80-100° C timp de 4 ore, pana se obtine un produs perfect uscat. Acestea se pot decora cu diferite imagini, folosind folia de tranfer pentru meringue.

Ingredinte: zahar, maltodextrina, pudra de albus de ou (7.5%), agent de ingrosare E401. Poate contine urme de gluten, soia, lapte si nuci!!

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre