O scurta prezentare pentru finisarea florilor din zahar, cu ajutorul dustului. Denumirea de "dust" (praf) - este data colorantilor pudra care sunt folositi doar pentru finisarea decorurilor, acea atingere discreta, care va da un aspecte realist si va scoate in evidenta anumite trasaturi/detalii.

Colorantul pudra le da florilor anumite nuante si un aspect realist. Acesti coloranti nu se utilizeaza pentru colorarea pastei de zahar prin amestecare/framanatre. 

Cu o pensula moale se aplica pudra pe florile/petalele/frunzele, uscate, dinspre extremitate spre interior si pe nervuri sau partile pe care le dorim a le evidentia.

Dupa ce se pudreaza se trec prin abur, proces ce le va da un usor aspect cerat si va ajuta la fixarea culorilor. Aburirea se poate face si cu un vas cu apa pe foc, atentie insa trebuiesc tinute doar cateva secunde pentru a nu se deteriora.

SURSA: https://www.youtube.com/watch?v=XNXhKy2DuHE 

                               

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre