Tehnica Sugar Sheet, sau a colii de zahar este usor de realizat si necesita doar 3 ingrediente. Totusi nu este recomandata consumarea acesteia in cantitati mari, deoarece este doar zahar si glucoza, insa daca nu doresti sa fie indepartata de pe tort inainte de servire, taierea este relativ simpla, cu un cutit incalzit.
Se poate aplica pe torturile imbracate in ganache, buttercrem si alte creme.
Ai nevoie de:
- zahar tos (granulat) - 145gr. ( 3/4 cup)
- glucoza - 15gr. (1TBS)
- colorant alimentar gel, cateva picaturi

Tehnica "foii de zahar" combinata cu decor din coala de vafa de catre @cakes_bythea

@palitra_cake
O alta metoda, putin mai usoara, presupune amestecarea doar a doua ingredinte granule de zahar gata colorate si glucoza. @cerfdellier
RETETA SUGAR SHEET
- zahar tos (granulat) - 150gr.
- glucoza - 55gr.
- colorant alimentar gel, cateva picaturi
Amesteci ingredintele si pasta formata se intinde cu o grosime de 4mm.
Tutorial made @melissas_cake



Aceasta tehnica se poate utiliza si pentru nonpareils. Mici bombonele + glucoza si obtii un mozaic din bombonele.