Tutorial tort patut
 
   Partile din fondant se masoara (in functie de marimea tortului) si se decupeaza cu cateva zile inainte de asamblare pentru a avea timp sa se usuce/intareasca.
patut%20tutorial%20video.jpg?height=282&1.Veti avea nevoie de: 2 laterale, 4 bare (de lungimea tortului), 10 lamele (cate 5 pentru fiecare parte), 2 talpi pentru balansoar si 4 picioruse micute.
2.Au fost aplicate siraguri de perlute mici pe partile laterale si au fost vopsite cu aerograful. Cu un sablon a fost aurit modelul de pe mijlocul acestora. 
3. Se taie polistiren/spuma si se lipeste in mijlocul suportului pentru tort. Acesta va avea inaltimea pe care doriti sa o dati leaganului. 

 
patut%20tutorial%20video1.jpg?height=282


4. Ulterior suportul de tort se acopera cu fondant si se aplica cu duiul pentru iarba royal icing, pentru a da spectul de covoras pufos. Pentru inceput se aplica doar sub leagan.

5. Tortul  gata imbracat in pasta (se acopera inclusiv suportul pe care este tortul efectiv) se aseaza pe suportul din polistiren/spuma, nu inainte de a aplica un lipici (apa/albus de ou/miere etc).
6.Pentru lipirea lateralelor se unge cu apa si se insista putin cu pensonul pentru o priza mai buna.
7.Intre suport pe care sta efetiv tortul si acesta se introduc 1/2 bat de frigarui (4 bucati) pe care se fixeaz partile laterale.
 
patut%20tutorial%20video2.jpg?height=282


8. Se masoara si se lipeste bara laterala de jos.
9. Se aseaza si se ung cu apa pana la jumatate cele 5 lamele verticale. 
10. Se lipeste cu royal icing pe cele 5 lamele bara superioara.
11. Se fixeaza talpile balansoarului lipindu-se si cele 2 mici picioruse. Acestea se sustin cu ajutorul unor mici suluri de  folie de aluminiu.
12. Se lipeste cu apa bannerul (literele realizate cu cateva zile inainte) si se taie fasii mici de fondant pentru fundite.
 Se aseaza o paturica, se apasa usor sulurile de folie de aluminiu si se scot cu grija. Se termina de aplicat covorasul de royal icing. Si ce minunatie poate iesi!! 

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre