Reno X Bianco 28% este o ciocolata alba profesionala, cu o aroma intensa de lapte si note fine de caramel si vanilie.
Fluiditatea medie o face extrem de usor de folosit si potrivita pentru o gama larga de aplicatii in cofetarie: mousse, inghetata, ganache, creme, nougat, cremino, decoratiuni si gelato, dar si pentru praline, batoane si enrobari.
Are o textura echilibrata si un gust bogat, fiind usor de integrat atat in preparate de baza, cat si in produse premium de ciocolaterie.
Compozitie:
- 28% cacao
- 22% lapte
- 34-38% grasimi
Fluiditate: trei picaturi (medie)
Mod de lucru TEMPERARE: topire: 45°C; temperare: 27-28°C; temperatura de lucru: 28-30°C
Cantitate: 1kg.*
Ingrediente:
Zahar, unt de cacao, lapte praf integral, lecitina de soia, extract de vanilie.
Produsul contine lapte si soia.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros (20-22°C), ferit de lumina directa.
Dupa deschidere, se pastreaza in recipient etans.
NOTA: produsul la 1 kg. este reambalat.