Reno X Latte 33% este o ciocolata cu lapte profesionala, cu o dulceata placuta si note fine de caramel si cacao bogata.
Fluiditatea medie o face usor de utilizat in numeroase aplicatii de cofetarie si ciocolaterie, inclusiv mousse, inghetata, ganache, creme, nougat, cremino, decoruri si gelato, dar si pentru bomboane, glazurare, tablete, praline si multe altele.
Are fluiditate medie (3 picaturi), fiind potrivita atat pentru turnare si glazurare, cat si pentru creme.
Compozitie:
- 33% cacao
- 20% lapte
- 34–38% grasimi
Fluiditate: trei picaturi (medie)
Mod de lucru TEMPERARE: topire: 45°C, temperare: 26–28°C, temperatura de lucru: 28–30°C
Cantitate: 5kg.
Ingrediente:
Zahar, unt de cacao, lapte integral praf, ciocolata neindulcita, lecitina din soia, extract de vanilie.
Produsul contine lapte si soia.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros (20–22°C), ferit de lumina directa.
Dupa deschidere, se pastreaza in recipient etans.