Matrita tritan ondab, chocado Silikomart
Matrita tritan ondab, chocado Silikomart

Matrita tritan ondab, chocado Silikomart

U1508
In stoc
95,00 lei
cu TVA

Matrita pentru Snack Bar

Descriere

Matrita Tritan ONDAB, Chocado SIlikomart  a fost conceputa de catre David Vidal. Munca acestuia este împărțită între gătit și patiserie, cu accent pe ciocolată, care este întotdeauna prezentă în deserturile sale. Datorită influențelor nordice și mediteraneene, este capabil să creeze cursuri uimitoare și rafinate, care oferă celor care le gustă o experiență extraordinară. Alege o matrita creata de profesionisti pentru a realiza batoane din ciocolata, tip snack bar.

Matrita este realizata din TRITAN, un nou material superior policarbonatului sau altor materiale plastice. Produsele realizate din acest material au o durabilitate foarte mare, sunt rezistente la zgarieturi si impact. 

Tritan nu contine BPA, BPS sau alte tipusi de bisfenol, este sigur pentru contactul cu produsele alimentare.

Se poate utiliza in masina de spalat vase, congelator, blast freezer.

Dimensiuni:

  • volum 26ml.
  • Bara de ciocolata/Snack Bar: 12cmx2cm, h1.5cm
  • Matrita TRITAN" 27.5cm x 17.5cm, h 2.5cm
  • 10 cavitati 

Chocado este noua gamă de forme concepute de ciocolatieri pentru ciocolată. Silikomart Professional ajunge în sectorul haute chocolatier, aducând cu sine toate avantajele care au caracterizat noul material Tritan™ și siliconul lichid platinic.De la performanțe ridicate, la rezistență termică și durabilitate extremă. Prin colecția Chocado, designerii Silikomart își propun să lărgească orizonturile ciocolatei: unele forme se potrivesc cu matrițele din silicon, pentru a da șansa ciocolaterilor să creeze inserții perfecte, combinând noi arome și texturi și să creeze așa-numitele „bomboane de vară”. Aceste bomboane de ciocolată vor fi oferta perfectă în acele luni în care consumul de ciocolată scade. În cadrul gamei Chocado este prezentată o colecție concepută și semnată de patru dintre cei mai apreciați profesioniști de pe scena internațională: Vincent Guerlais, David Vidal, Kirsten Tibballs și Andrey Dubovik. Fiecare dintre ele a creat trei forme diferite, una pentru a face Pralines, una pentru Snack Bar și una pentru Tablette.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre