• Nou
Always and forewer, imagine decor...
Always and forewer, imagine decor...

Always and forewer, imagine decor pentru tort nunta

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagini imprimate pe coli din pasta de zahar.

Optiuni imprimare

Descriere

Always and forewer, imagine decor pentru tort nunta o promisiune si declaratii potrivite pentru unul dintre cele mai importatnte momente ale vietii.

Imaginea contine 3 mesaje, de diferite dimensiuni: "You will forewer be my always", "Every love story is beautiful, but ours is my favorite" si "Always on my mind, forever in my heart."  

Pozele imprimate pe coli din icing pot fi asezate pe orice material de acoperit torturi: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt. Se lipeste, pe pasta de zahar, cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing.

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesajul, dinainte de finalizarea comenzii si titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

"Always on my mind, forever in my heart." , acest mesaj este decupat pe fiecare element in parte,astfel acesta se poate aseza in functie de spatiul pe care il aveti pe tort.

Inaltimea maxima este de 4.5cm si lungimea totala este de 30cm.

Dimensiune:

15cm x 13cm, 15cm x 10cm,

NOTA: pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre