Imagine comestibila certificat de...

Imagine comestibila certificat de casatorie

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila / Poza pe tort / Vafa pe tort

Descriere

Love is Sweet! Cum dragostea uneste noi iti trimitem un certificat de casatorie dulce, pentru petrecerea de cununie civila.  Un certificat eliberat pentru a sarbatori un eveniment deosebit si de neuitat.  Imaginea este imprimata pe coala din pasta de zahar si se recomanda asezarea colii pe torturi acoperite cu icing/martipan, ciocolata modelabila. Se umezeste foarte putin suprafata pe care se aplica si dupa fixarea colii nu se aplica gel neutru. Culorile sunt intense si vibrante si se recomanda ca torturile ornate astfel sa nu fie congelate. Daca se doreste pastrarea tortului mai mult de 24 de ore pana la servire se poate aplica un luciu alimentar (lac/spray alimentar) care va proteja coala de umiditatea din mediu. 

Termenul de valabilitate pentru colile comestibile este de pana la 2 ani, foile se pot pastra sigilate in medii uscate, ferite de umezeala (nu in fridiger).

Dimensiune:

25cm x  20cm

NOTA:

Imaginea comestibila Certificat de casatorie se poate personaliza: cu nume, data si alte urari dupa dorinta mirilor, in acest caz va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" 

Va rugam sa completati informatiile suplimentare in rubrica imediat mentionata dupa Metoda de Livrare, inainte de finalizarea comenzii.  

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre