Will you merry me? - imagine comestibila

Will you merry me? - imagine comestibila

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila / Vafa pe tort / poze pe tort

Optiuni imprimare

Descriere

O cerere in casatorie, un decor dulce pentru o viata in doi.  Imagini imprimate cu cerneala comestibila pe coala din pasta de zahar, pentru decorul tortuluiu care pune marea intrebare.  Se recomanda asezarea colii pe torturile acoperite cu icing/martipan, ciocolata modelabila. Se umezeste foarte putin suprafata pe care se aplica si dupa fixarea colii nu se aplica gel neutru. Culorile sunt intense si vibrante si se recomanda ca torturile ornate astfel sa nu fie congelate. Daca se doreste pastrarea tortului mai mult de 24 de ore pana la servire se poate aplica un luciu alimentar (lac/spray alimentar) care va proteja coala de umiditatea din mediu. 

Termenul de valabilitate pentru colile comestibile este de pana la 2 ani, foile se pot pastra sigilate in medii uscate, ferite de umezeala (nu in fridiger).

Dimensiune:

20cm x 17cm, inimioare mici 4.5cm x 5cm, siluete 9cm, infinit 9cm lungime

Pentru acest produs puteti selecta optiunea "Decupaj", imaginile vor fi decupate electronic, vor fi gata de asezat pe tort, fara parte de surplus. 

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre