Pasta de zahar/Icing alba, elastica, marca Fodekor, pentru acoperirea torturilor.
Ingrediente: Zahar, amidon de porumb modificat, sirop de glucoza, ulei vegetal(ulei hidrogenat de samburi de palmier), apa, glicerina(E422), ingrosator(E466), regulator de aciditate:E330, E331iii, agent de aromatizare de vanilie, conservant E202.
Produsul poate contine coloranti ce pot afecta negativ atentia copiilor!
Mod de intrebuintare: poate fi folosita la acoperirea si decorarea prajiturilor si torturilor. De asemenea poate fi utilizata ca o umplutura in interiorul bomboanelor de ciocolata. Are o structura flexibila si matasoasa, care pate fi usor modelata. Temperatura de aplicare a produsuui este intre 20-22°C.
A se pastra in locuri racoroase si uscate!
Pachet de 1 Kg.
Vizitati sectiunea "Tutoriale si idei":
https://decoratiunidulci.ro/content/69-sfaturi-privind-portiile-de-tort
https://decoratiunidulci.ro/content/39-tutorial-acadele-colorate