Vizyon pasta de zahar | Decoratiuni Dulci
Vizyon pasta de zahar | Decoratiuni Dulci

Pasta de zahar Vizyon

C1373
In stoc
27,00 lei
Include TVA

Pasta de zahar modelatoare, icing sugar paste.

Pasta de zahar Vizyon

Descriere

Pasta de zahar/Icing marca Vizyon se poate folosi pentru acoperirea torturilor si/sau realizarea figurinelor. Pasta este disponibila intr-o paleta de 15 nuante si prin combinarea acestor culori puteti obtine si alte varietati, in acest sens aveti cateva sugestii postate aici.

Este o pasta gata de utilizat, foarte usor de folosit, usor moale si placut parfumata/aromata. Datorita elasticității sale ridicate, se întinde ușor în jurul colțurilor, fără a se crăpa.

Dupa ce desfaceti pachetul asigurati-va ca il veti pastra intr-o punga bine sigilata.

Cantitate: Pachet de 1 Kg.

Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa, amidon modificat din cartofi, margarina vegetala, solvent (E422), agent de ingrosare (CMC E466/carboximetil celuloza), conservant (E202/sorbat de potasiu), aroma identic naturala de vanilie.

Coloranti:

Maro -E150d, E153, E155(contine pudra de cacao 3%, aroma de ciocolata/nuga; poate contine lapte si produse lactate);

Crem -E160a, E150d, contine alergeni: sulfiti., poate contine lapte si produse lactate; 

Somon -beta- E110 galben auriu, caroten, caramel sulfit-amoniu;

Verde deschis - tartrazinaE102, albastru Briliant FCF, brun HT;

Dark Magenta -E122 carmoizina, albastru briliant FCF;

Magenta/Purple -negru Briliant BN, rosu alura E129;

Verde -E102( tartrazina, albastru briliant FCF);

Albastru - albastru briliant FCF;

Galben - E102(tartrazina);

Fuchsia -E122 carmoizina; 

Roz - E129(rosu alura);

Rosu - E129rosu alura; 

Portocaliu -E102;                          

Negru -carbune;                                       

ATENTIONARE!(dir. 2000/13/CE nr. 1333/2008): E102, E129, E122, E110 pot afecta negativ activitatea si atentia copiilor.

Mod de lucru: se framanta pasta de zahar pana cand se dorita consistenta dorita.

Conditii depozitare: loc uscat si racoros in ambalajul original bine inchis.

Vizitati sectiunea "Tutoriale si idei":
https://decoratiunidulci.ro/content/69-sfaturi-privind-portiile-de-tort

Detalii

Recenzii (0)

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Acest site foloseste fisiere cookie si alte tehnologii pentru a imbunatatii experienta utilizatorului. Continuand navigarea pe site'ul nostru acceptati aceasta politica.