• Nou
Imagine comestibila Iepurasul de Paste

Imagine comestibila Iepurasul de Paste

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiune de decupare

Descriere

Imagine comestibila cu iepurasi si oua colorate pentru decorarea deserturilor de Paste. Poti decora torturile, biscuitii sau turta dulce pentru sarbatorile pascale.

Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: pasta de zahar, royal icing, fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune: 
inaltime intre 7.5cm si 8cm

NOTA: Pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!
Detalii ale produsului

00000078

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre