• Nou
Fetele Toamnei - Imagine comestibila
Fetele Toamnei - Imagine comestibila
Fetele Toamnei - Imagine comestibila

Fetele Toamnei - Imagine comestibila

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiune de decupare

Descriere

Fetele Toamnei - Imagine comestibila este un colaj de poze asortate cu care puteti reacrea mai multe modele de tortulete. Imaginile sunt pentru sarbatoritele toamnei, pentru torturi calde, ciocolatoase. Pozele se pot aseza fie toate pe un tort, sau puteti obtine mai multe decoruri completate de elemente tridimensionale precum: flori, macarons, tablete de ciocolata etc pentru domnisoare si doamne serbate toamna.

Imaginile sunt imprimata pe foaie de icing, utilizata pentru decorarea torturilor. Asemeni unei picturi poti completa cu decoruri tridimensionale precum flori din zahar sau naturale, fluturasi etc. Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

In cazul in care doriti modificarea imaginii, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune:

inaltime maxim intre 9cm si 13cm

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre