Imagine comestibila cinema star

Imagine comestibila cinema star

1 Recenzii
C54
In stoc
17,00 lei
cu TVA

Imagini imprimate pe coli din pasta de zahar.

Optiuni imprimare

Descriere

Stii acele toturi care au imaginile in forma de rola de film? Ei bine ne-am gandit ca putem face si altceva, asa ca special pentru torturile rotunde a fost creeata aceasta imagine pe care o vom umple cu pozele trimise de tine. 

Adauga in cosul de cumparaturi acest produs si trimite-ne la adreasa de email: contact@decoratiunidulci.ro pozele tale. Specialistii nostri le vor aranja in rama film, Cinema Star. Te rugam sa ai in vedere ca imprimam pe coli din pasta de zahar cu cerneala comestibila si datorita interactiunii chimice dintre acestea, ideal ar fi ca imaginile sa fie cat mai luminoase. De asemenea pentru a incadra cat mai bine pozele, ar trebui sa fie in varianta Landscape (pe lateral/culcate).

Hartie comestibila este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt, creme tip oglinda (NU frisca naturala).

Pe torturile imbracate in ciocolata plastica, pasta de zahar, martipan se lipeste cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing si produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate. 

Dimensiuni:

Diametrul cerc 20cm

Detalii ale produsului

00000078
1606

Reviews (1)

1 Recenzii

Foarte bun
Buna ziua; va multumesc frumos pentru promptitudine si profesionalism . Totul a corespuns cu cele discutate .
la data de

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre