Imagine comestibila, rama rainbow...
Imagine comestibila, rama rainbow...

Imagine comestibila, rama rainbow unicorn

C54
In stoc
17,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiuni imprimare

Descriere

O rama foto in forma de inimioara care ne-a inspirat sa creeam acest colaj de imagini, imprimate pe coala comestibila. Un colaj vesel, plin de culoare, la care poti adauga o poza sau un simplu mesaj.

Imaginile sunt imprimata pe foaie de icing, utilizata pentru decorarea torturilor. Asemeni unei picturi poti completa cu decoruri tridimensionale precum flori din zahar sau naturale, fluturasi etc. Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

In cazul in care doriti modificarea imaginii, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune:

7.9cm x 7.9cm inimioara centrala pentru poza, Unicorn 11cm inaltime x 18 cm latime, celelate elemente decorative maxim 8cm inaltime.

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre