Imagine comestibila rola film
Imagine comestibila rola film

Imagine comestibila rola film

C54
In stoc
16,00 lei
cu TVA

Imaginile tale imprimate pe coala din pasta de zahar.

Dimensiune

Descriere

Pozele tale imprimate pe coala din pasta de zahar si povestea ta poate fi asezata pe tort.

Adauga in cosul de cumparaturi acest produs si trimite-ne la adreasa de email: contact@decoratiunidulci.ro pozele tale. Specialistii nostri le vor aranja in pagina. Daca doresti sa fie aranjate intr-o anumita ordine va fi nevoie sa numerotezi imaginile.

 Te rugam sa ai in vedere ca imprimam pe coli din pasta de zahar cu cerneala comestibila si datorita interactiunii chimice dintre acestea, ideal ar fi ca imaginile sa fie cat mai luminoase. De asemenea pentru a incadra cat mai bine pozele, ar trebui sa fie in varianta Portret (pe inaltime).

Hartie comestibila este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt, creme tip oglinda (NU frisca naturala). Pe torturile imbracate in ciocolata plastica, pasta de zahar, martipan se lipeste cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing si produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate. 

Dimensiuni:

lungime banda cca. 28cm

inaltime: banda/fasie 5cm, 6.7cm, 10cm


Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre