Imagine personalizata - Mica Sirena
Imagine personalizata - Mica Sirena

Imagine personalizata - Mica Sirena

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila

Descriere

Poza fetiteti tale incadrata intr-o rama cu personajul preferat, Mica Sirena. Imaginea este imprimata cu cerneala comestibila, pe coala din pasta de zahar. Aceasta hartie este  de dimensiunea unei coli A4 si este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe torturile imbracate in: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

Pentru a va putea procesa aceasta imagine, dupa inregistrarea comenzii pe site, va rugam sa trimiteti poza dvs la adresa contact@decoratiunidulci.ro. In email specificati numele pe care este inregistrata comanda dvs si alte detalii daca doriti sa fie trecute pe imaginea comestibila. Recomandarea este ca imaginei copilului sa fie de o calitate cat mai buna, pe un fundal deschis la culoare. 

 Nota: Imaginile transmise trebuie sa fie cat mai clare, gata de imprimat si sa fie insotite de toate detaliile de imprimare/decupare. Pentru detaliile care nu sunt transmise vom proceda asa cum consideram potrivit. Desi nu oferim servicii de procesare grafica, va putem ajuta cu simple modificari, insa nu ne putem asuma raspunderea pentru rezultat, aceasta operatiune nefiind inclusa in serviciile noastre.

In cazul in care colile sunt expuse la o temperatura mai joasa de +15°C, lasati-le la temperatura camerei o perioada, inainte de utilizare.

 Ingrediente:amidon modificat (40%)- maltodextrina, agent umidificant: E422, zahar- apa, stabilizanti: E414, E460i, dextroza- emulsifiant: E435, E491, E471, colorant: E171, arome, conservanti: E202, E330, indulcitor: E955.

Dimensiuni:
cca. 20cm x 29cmDetalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre