Este un produs profesional, gata preparat si il puteti folosi pentru crearea de prajituri stratificate, sau ca baza pentru diferite monoportii taiate in diferite forme. Nu se poate rula, dar il puteti utiliza pentru a fixa torturile ce urmeaza sa fie imbracate in pasta de zahar, ca izolator intre cremele din interior si decorul exterior.
Acest produs poate fi depozitat la temperatura ambientala.
In cutie sunt 8 foi, cu o dimensiune de 38cm x 56cm, si o grosime de 1.3cm.
Cantitate: 8 buc
Greutate produs: 8 x 520 gr (foaia)
Ingrediente: faina de grau, zahar, oua, apa, emulgator E471, agenti de crestere: E450i – E500ii, umectant: E422, sare, conservant: E202, arome.
Poate contine urme Lapte, Soia, Nuci si Mustar
Cuvântul „pandșpan” vine din germanul „Pan di Spagna”, care înseamnă literal „pâine de Spania.” Este un tip de blat de tort ușor, spongios și pufos, cunoscut și sub denumirea de pandișpan. Rețeta acestui blat a fost introdusă în Europa în secolul al XVIII-lea de către un bucătar italian pe nume Giovan Battista Cabona, care lucra la curtea ambasadorului Genovez la Madrid. Acolo, a creat această rețetă simplă din ouă, zahăr și făină, fără grăsime adăugată, pentru un eveniment regal, iar desertul a devenit foarte popular în toată Europa.
Astfel, cuvântul „pandșpan” reflectă originile acestui preparat, care a fost asociat cu Spania, dar are rădăcini italiene. În diverse limbi, numele a fost adaptat, dar rețeta de bază a rămas în mare parte neschimbată.