Adaugati o explozie de arome tropicale în deserturile și cocktailurile dvs. cu siropul concentrat de mango de la Fo! Perfect pentru a însiropa blaturile de tort, pentru a crea cocktailuri răcoritoare sau pentru a da un gust exotic budincilor, cremelor. O aromă intensă și delicioasă în fiecare picătură.
Un produs cu mai multe utilizari cum ar fi cocktailurilor alcoolice sau non-alcoolice, adaos pentru ceaiuri, adaos la creme ce se obtin prin fierbere. aromatizarea cremelor de frisca vegetala ce se obtin prin amestec. In functie de intensitatea aromei, acesta se dilueaza cu apa pana in proportie de 1(sirop) : 8(apa).
Pentru deserturile insiropate si aromate aveti acest sirop, gata preparat cu care puteti aromatiza deserturile dvs.
Cantitate: 700ml.
Mod utilizare: Este des folosit de barmani in prepararea cockteilurilor alcoolice si nonalcoolice si nu numai, cofetarii il folosesc la insiroparea blaturilor de torturi, budinca, deserturi, ceai,cafea sunt extrem de multumiti de rezultatul final; In plus acesta poate fi consumat simplu amestecat cu apa calda sau rece in procent de concentratie 1/8.
Ingrediente: sirop fructoza, apa, zahar, regulator aciditate(E-330), aroma, conservant(E-202, E-211), colorant(E-155, E-102, E-133);