Textura barok, imagine comestibila
Textura barok, imagine comestibila

Textura barok, imagine comestibila

C54
In stoc
16,00 lei
Include TVA

Imagini imprimate pe coli din pasta de zahar

Tip coala

Descriere

Imagine model barok, imprimate pe coala din pasta de zahar, sau pe coli de transfer pentru ciocolata. Un model elegant, care va da un aspect deosebit torturilor tale. Coala de pasta de zahar se foloseste ca atare, doar o dezlipesti de pe suportul din plastic si o aplici direct pe tortul imbracat in pasta/ciocolata modelabila/ martipan.

Pentru transferarea modelului de pe folia de acetat, ciocolata se tempereaza pana la 31.5 °C, se aseaza cu imprimeul pe ciocolata si se pune la rece timp de 15 minunte,  la o temperatura intre 4-8 °C. Dupa intarirea ciocolatei cu grija, dintr-un colt, se ridica folia de plastic. Inainte de utilizare, coala de transfer, se va pastra in loc uscat si  racoros (intre 15 si 20 °C). Se recomanda utilizarea doar a ciocolatei albe.

Dimensiuni:

cca. 20cm x 29cm

Viziteaza sectiunea Idei - Tutoriale

Detalii

Recenzii (0)

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Acest site foloseste fisiere cookie si alte tehnologii pentru a imbunatatii experienta utilizatorului. Continuand navigarea pe site'ul nostru acceptati aceasta politica.