Textura Carouri Barbati

Textura Carouri Barbati

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagini imprimate comestibile pentru decoruri inedite.

Tip coala

Descriere

Imagine cu carouri, potrivite pentru el, cu siguranta vor fi incantati de rezultatul final, vor adauga un farmec aparte deserturilor tale. Imaginile sunt imprimate pe coli din pasta de zahar, sau pe coli de transfer pentru ciocolata. Coala de pasta de zahar se foloseste ca atare, doar o dezlipesti de pe suportul din plastic si o aplici direct pe tortul imbracat in pasta/ciocolata modelabila/ martipan.

Pentru transferarea modelului de pe folia de acetat, ciocolata se tempereaza pana la 31.5 °C, se aseaza cu imprimeul pe ciocolata si se pune la rece timp de 15 minunte,  la o temperatura intre 4-8 °C. Dupa intarirea ciocolatei cu grija, dintr-un colt, se ridica folia de plastic. Inainte de utilizare, coala de transfer, se va pastra in loc uscat si  racoros (intre 15 si 20 °C). Se recomanda utilizarea doar a ciocolatei albe.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea.

 In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiuni:

cca. 20cm x 29cm

Viziteaza sectiunea Idei - Tutoriale

Detalii ale produsului

00000078

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre