Imagini cu motive florale imprimate pe coli din pasta de zahar, sau pe coli de transfer pentru ciocolata. Un model romantic, cu trandafiri roz, pe un fundal bleu va da cu siguranta un aspect deosebit torturilor tale. Coala de pasta de zahar se foloseste ca atare, doar o dezlipesti de pe suportul din plastic si o aplici direct pe tortul imbracat in pasta/ciocolata modelabila/ martipan.
Pentru transferarea modelului de pe folia de acetat, ciocolata se tempereaza pana la 31.5 °C, se aseaza cu imprimeul pe ciocolata si se pune la rece timp de 15 minunte, la o temperatura intre 4-8 °C. Dupa intarirea ciocolatei cu grija, dintr-un colt, se ridica folia de plastic. Inainte de utilizare, coala de transfer, se va pastra in loc uscat si racoros (intre 15 si 20 °C). Se recomanda utilizarea doar a ciocolatei albe.
Dimensiuni:
cca. 20cm x 29cm
Viziteaza sectiunea Idei - Tutoriale
- Tehnica FAULT LINE CAKE