Imagine comestibila, Aripi de unicorn

Imagine comestibila, Aripi de unicorn

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila pentru decorare torturilor

Optiune de decupare

Descriere

Imagine imprimata cu cerneala comestibila pe coala icing, ideala pentru micutele domnisoare. Un proiect care imbina imagininatia cu realitatea. Ofera forma si culoare unicornilor inaripati. Elemente decorative tridimensionale  vor transforma decorul torturilor tale intr-unul de neuitat. Poti adauga flori naturale, dantele comestibila etc.

Asemeni unei picturi poti completa cu decoruri tridimensionale precum floricele, caluti inaripati, pantofiori, obiecte pentru printese, etc. Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesajul, inainte de finalizarea comenzii  titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiuni:

o aripa mare 20cm x 11cm, o aripa mica 10cm x 5.5cm

Detalii ale produsului

00000078

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre