• Nou
Frisca vegetala Repo - 1kg
Frisca vegetala Repo - 1kg
Frisca vegetala Repo - 1kg
Frisca vegetala Repo - 1kg

Frisca vegetala Repo - 1kg

C909
In stoc
18,00 lei
cu TVA

Frisca vegetala.

Descriere

Frisca vegetala Repo - 1kg este o pudra care se poate utiliza pentru orice fel de produs de patiserie, cremă, tartă și înghețată, decorarea dulciurilor și umplutura, decorarea și acoperirea salatelor de fructe.

Metode de utilizare: Dacă este preparat cu apă, pentru 1 kg. frisca pudra, vara 1,5 kg. / iarna 1.750gr. de apă rece . Dacă se prepară cu lapte, vara 1.750gr. / iarna 2kg. ar trebui adăugat lapte rece. După ce amestecați aproximativ 4-5 minute, trebuie se lasa aproximativ 15-20 de minute la frigider. Se folosește direct așa sau in amestec cu ciocolata/creme.

Crema obtinuta cu lapte este mai cremoasa, insa cea obtinuta prin amestecare cu apa este mai stabila. In functie de utilizarea pe care doriti sa o dati alegeti adaosul potrivit.

Pudra contine ulei vegetal în interior, dar nu conține aditivi de origine animala. După ce este amestecati, veți obține o creștere a volumului de 300%. Conține zahăr, dar nu are îndulcitor. Nu apare crapaturi pe suprafata decorata, nu se lasa, nu acreste și nu devine galbena. Este extrem de stabila si delicioasa.

Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, ulei vegetal hidrogenat (ulei de cocos), emulgatori mono si digliceride ale acizilor grasi, E471, E472, Esteri ale acidului acetic cu mono si digliceride ale acizilor grasi. Amidin din porumb modificat, cazeinat de sodiu, stabilizator (E340 fosfat de potasiu), inhibitor anticoroziv (fosfat de calciu E341).

NOTA: produsul disponibil al 1 kg este reambalat.

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre