Reteta perfecta de ciocolata care "curge" pentru torturile "drip cake" Decorul ciocolatos ramane usor mat, cu suprafata catifelata si se intareste usor devenind crocant. Singurul neajuns, deși poate este un avantaj, masa de ciocolată se întărește rapid, astfel încât fructele de pădure și alte decoruri trebuie să fie fixate suplimentar cu ciocolată. Rețeta simpla : 65 g ciocolată neagră ( in video Callebaut 54,5%) + 15 g unt de cacao. Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau pe baie de abur. Amestecul trebuie să fie usor incalzit si bine omogenizat. Ciocolata se distribuie din centrul, catre marginile tortului. Ideie postata de catre @k_and_t_cake (Instagram) Sa va fie de folos!!

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre