Vizyon Red Velvet Cake MIX (10kg) este un produs pentru uz profesional, insa care se poate folosi si pentru pasionatii de dulce. Mix pulverulent pentru productia de blaturi umede cu structura omogena, volum mare si prospetime indelungata.
Produs recomandat pentru: blaturi, cookies, muffins, blat rulada etc.
Cu un gust si o textura fantastica, produsele obtinute sunt termostabile, isi vor pastra umiditatea/prospetimea pe o perioada mai lunga de timp. Pentru obtinerea amestecului au fost utilizati coloranti alimentari naturali, autentici, completati cu arome placute cu care veti obtine deserturi cu un miez moale si o textura catifelata.
Culoarea rosu intens este obtinuta cu ajutorul colorantilor naturali din sfecla rosie, iar gustul este subtil si asemanator cu al ciocolatei cu lapte.
Ingredinte: Faina, zahar, lapte praf, amidon din porumb, cacao pudra, emulsifiant (E475, E471, E472b, E477, E472a, E481), agenti de crestere/dospire (E500ii, E450i), colorant natural, extract din sfecla rosie, sare, arome (vanilie si ciocolata), agent de ingrosare (E415), regulator de aciditate E270.
Contine alergeni: gluten, lapte si derivate din lapte
Reteta recomandata pentru blat:
- 1000 grame Velvet Cake Mix
- 400 grame oua
- 300 grame apa
- 150 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida) au 50 g de ulei.
Se adauga Velvet Cake Mix peste oua, apa si unt, se mixeaza ingredientele timp de 1 minut la viteza mica iar apoi 5 minute la viteza medie. Coacerea se efectueaza 40-45 de minute la temperaturi de 170-180 grade Celsius.
Daca inlocuiti untul cu ulei de floarea soarelui, se adauga 200 de ml de ulei si se creste timpul de mixare cu 1.5 minute.
Reteta recomandata pentru rulada:
- 1000 grame Velvet Cake Mix
- 600 grame oua
- 300 grame apa
- 120 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida)
Se adauga Velvet Cake Mix peste oua, apa si unt, se mixeaza ingredientele timp de 1 minut la viteza mica iar apoi 6 minute la viteza medie. Coacerea se efectueaza 12-13 de minute la temperaturi de 190-200 grade Celsius.
Reteta recomandata pentru muffins:
- 1000 grame Velvet Cake Mix
- 120 grame oua (2 oua)
- 120 grame unt 82% (untul nu trebuie sa fie in stare lichida)
Reteta recomandata pentru cookies:
- 1000 grame Velvet Cake Mix
- 300 grame oua (5-6 oua)
- 250 grame unt ulei de floarea soarelui
Ingredinete se amesteca incet timp de 1 minut. Se coc 30 deminute la o temperatura de 175 grade Celsius.